Back to top

La CUP presentarà una moció respecte les ordenances municipals vigents

Debatre el model d'ordenances municipals vigent és el propòsit de la CUP de Reus. Per això, des del partit s'ha informat que presentaran una moció en el proper ple amb l'objectiu de prioritzar un model fiscal progressiu i abolir el caràcter pregat de certes ordenances.
Campanya de la CUP respecte les ordenances municipals

En aquesta direcció, el lema de la campanya és 'A Reus no paguis més del què et toca'. La intenció és remodelar la quantitat de diners a pagar tenint en compte la renda de cada persona i posteriorment, destinar aquests ingressos en unes línies que prioritzi la població.

En aquesta campanya, també hi ha assistit la regidora de la CUP de Reus, Mariona Quadrada la qual estava citada aquest matí per declarar als jutjats de Reus pel suposat delicte d'odi denunciat per Ciutadans.

"Efectivament, no hi aniré. No estem disposades, en absolut, a fer cas d'aquestes denúncies injustes per delictes d'odi que entenem que no són procedents en cap cas. Deixeu-me posar èmfasi en què la denúncia procedent del grup Ciutadans, va ser desestimada per la fiscalia. Per tant, raó de molt més per no sotmetre'ns", explica Quadrada.

Paraules clau: