Back to top

La CUP rebat els arguments de Mercè Dalmau

La CUP manté la seva postura insistint en la dimissió de Mercè Dalmau, consellera i portaveu del PdeCat al Consell Comarcal. Els cupaires han rebatut els arguments de Dalmau, qui assegurava no ser conscient de la incompatibilitat de sous
Marta Llorenç i Pere Campíñez (CUP), aquest matí

Els cupaires rebaten els arguments que Mercè Dalmau, consellera i portaveu del PdeCat al Consell Comarcal, utilitza per justificar el cobrament il·legal del sou per dedicació parcial a l'ens supramunicipal. Segons la CUP, és impossible que l'actual regidora de turisme a Cambrils amb dedicació exclusiva no tingués coneixement de la incompatibilitat de càrrecs. Així ho argumenta Pere Campíñez, portaveu CUP al Consell Comarcal del Baix Camp.

 Per justificar la seva postura, la CUP pren com a referència el ple del passat 20 de desembre, quan es va interpel·lar a Dalmau sobre la seva retribució. En aquell moment, va assegurar que el sou que rebia no arribava al topall legal per declarar-ho. Cal recordar que la dedicació de Dalmau es registra en un 12%.

 La formació anticapitalista insisteix en la dimissió de Dalmau, ja que considera que no n'hi ha prou en tornar els diners amb interessos; per això, ha portat la denúncia per frau a fiscalia.  A més, considera que si el propi partit PdeCat no pren cartes en l'assumpte, estarà encobrint la il·legalitat comesa per part de la consellera.  

Paraules clau:

Notícies relacionades