Back to top

La CUP de Reus considera insuficient la inspecció de 40 pisos buits

Demanen que es negociï la cessió d'aquests habitatges a la Borsa d'Habitatge de la ciutat i que s'activin les sancions corresponents.

Dies després que el govern de Reus anunciés una campanya d'inspecció d'habitatges buits a Reus, la CUP treu pit d'una idea que segons la formació política, ells mateixos van plantejar fa 5 anys. Expressen que inspeccionar 40 habitatges a la ciutat és una xifra insuficient quan segons el cens, fa un parell d'anys hi havia 2.000 habitatges buits.

Cedir-los a la Borsa d'Habitatge 

En aquesta línia, els cupaires van més enllà de destinar aquests pisos al lloguer social. Volen que es negociï la cessió d'aquests habitatges en desús per part dels bancs a la Borsa d'Habitatge de la ciutat i que s'activin les sancions corresponents als pisos en desús des de fa més de dos anys en mans dels bancs.

La suspensió dels desnonaments

El regidor de la CUP a Reus, Edgar Fernández, també posa en evidència l'acció del govern espanyol de prorrogar tres mesos la moratòria dels desnonaments un cop finalitzi l'estat d'alarma. Assegura que això no soluciona el problema i que només serveix per tirar la pilota endavant.

Paraules clau:

Notícies relacionades