Back to top

La CUP de Reus demana més seguretat pels carrils bici de la ciutat

Proposen una millor adequació de tots els carrers, més aparcaments ben il·luminats, la creació d'un cens i una matrícula gratuïts i la pacificació de zones amb molt de trànsit

La CUP de Reus ha presentat aquest matí la moció pel plenari d'aquest mes de març que es durà a terme el pròxim divendres. En aquesta ocasió, enfocada al voltant de la mobilitat i els carrils bici.

L'objectiu dels cupaires és fonamentar l'ús prioritari de la bicicleta per sobre dels vehicles motors; una qüestió que asseguren, el govern no està aconseguint i és per això que presentaran una moció que gira al voltant de quatre punts principals.

Proposen una millor adequació de tots els carrers pel que fa a la senyalització i la mida suficient, la instal·lació de més aparcaments de bicicletes ben il·luminats, la creació d'un cens i una matrícula gratuïts per tenir més controlats als usuaris de bicicleta, i per últim, la pacificació de zones amb molt de trànsit, com poden ser les universitats, les escoles, o els edificis públics.

Paraules clau:

Notícies relacionades