Back to top

La CUP de Reus demana millores en el servei d'autobus interurbà

El grup municipal presentarà una moció al ple de l'Ajuntament on demanen una estratègia conjunta amb els municipis que formen part d'aquest servei. Asseguren que la freqüència i els horaris dels autobusos no s'ajusta a les necessitats de la ciutadania.

La CUP de Reus demanarà aquest divendres en una moció al ple municipal que es faci una revisió del servei d'autobús interurbà de la ciutat de Reus. Asseguren que el servei, actualment prestat per Hispano Igualadina, no s'ajusta a les necessitats de la ciutadania pel que fa a la freqüència i horaris dels autobusos que fan parada a Reus.

Tot i que el servei és gestionat pel Consorci de Transport Públic del Camp de Tarragona, la moció es presentarà al ple municipal interpel·lant a la regidora Marina Berasategui que és vicepresidenta del Consell d'Administració d'aquest organisme. Els cupaires també demanen que s'aprofiti aquesta revisió per adaptar el servei als estàndards d'accessibilitat, millorar les instal·lacions de les parades i afavorir l'accés a persones que vagin en bicicleta o patinet elèctric.

Els cupaires també presentaran una altra moció per promoure l'ús del català a la ciutat i, per altra banda, demanaran també el nombre d'inspeccions realitzades al centre de la Fundació d'Animals del Camp de Tarragona en els darrers 3 anys.


📲  NOVETAT Vols denunciar algun tema del teu barri? Tens fotos o vídeos que creus que poden ser notícia? DEMANA ACCÉS AL NOU GRUP DE FACEBOOK CLICANT AQUÍ


Paraules clau:

Notícies relacionades