Back to top

La CUP de Reus perd la meitat dels regidors

La CUP de Reus ha perdut la meitat dels regidors que actualment tenia al consistori. Ha passat de 6 a 3 regidors. Uns resultats que s'han viscut amb certa preocupació des de la militància, però que els candidats cupaires han reconegut que els resultats de fa 4 anys van ser fruit d'una conjuntura. Tot i això, han interpel•lat directament a Esquerra per forjar una alternativa al govern de Carles Pellicer.
La CUP de Reus perd la meitat dels regidors

Consolidació i alternativa. Aquesta és la reflexió amb la qual la CUP de Reus tancava ahir la jornada electoral. La candidata a l'alcaldia, Marta Llorens, va mostrar-se emocionada amb els resultats, tot i que han perdut la meitat de representació al consistori. En els anteriors comicis, la CUP va ser la sorpresa quan aconseguia fins a 6 regidors. En aquesta ocasió la CUP ha sumat fins a 3.800 vots, davant dels aconseguits el 2015. La militància va reunir-se al Casal Despertaferro per seguir d'aprop els resultats i els seus candidats van afegir-s'hi quan l'escrutini ja estava avançat. Llorens va insistir que són l'alternativa a un govern de Carles Pellicer, per la qual cosa, després que ja ho manifestés durant la campanya electoral, va interpel·lar a Esquerra Republicana per unir forces i capgirar el rumb del consistori reusenc.

Des de la CUP també han subratllat que han mantingut la seva presència a diversos municipis del Priorat, com la Vilella Alta i el Guiamets. Pel que fa al Baix Camp, la CUP ha entrat per primera vegada a la Selva del Camp i s'ha endut l'alcaldia a Capafonts.


Resultats de les eleccions municipals a Reus:

26m


Paraules clau: