Back to top

La CUP de Reus pregunta als veïns sobre el procés participatiu del Carrilet

Aquest dimecres al vespre ha tingut lloc l'assemblea preparada per la CUP per saber l'opinió dels ciutadans del barri del Carrilet.

La CUP ha tornat aquest dimecres al vespre al barri del Carrilet per celebrar una assemblea oberta amb els veïns de la zona i conèixer de primera mà la seva opinió sobre el procés participatiu que el govern ha dut a terme en aquest barri de la ciutat. La resposta principal han sigut queixes contra el procés proposat, ja que senten que els resultats presentats pel consistori la darrera setmana no representen les urgències del barri, així com creuen que l'opinió de veïns de la zona no s'hi ha vist gens representada. Un dels temes que més ha afectat i, per tant, dels més comentats ha sigut el tancament del mercat del Carrilet.

Per altra banda, els veïns també han manifestat que la gent més gran no s'acaba de sentir còmoda amb el sistema telemàtic que se'ls hi ha suggerit. En conclusió, la resposta general ha coincidit en que aquesta enquesta no dona peu a què els ciutadans puguin contribuir de forma real en les millores pel barri.

Assamblea oberta de la CUP sobre el procés participatiu del barri del Carrile


La CUP de Reus portarà una moció al ple d'aquest divendres per intentar invalidar el procés participatiu del govern i tenen la intenció de traslladar totes les rèpliques dels veïns i veïnes del barri. Tot i això, no descarten que aquest sigui l'inici d'un seguit d'assemblees obertes del barri del Carrilet.

Paraules clau:

Notícies relacionades