Back to top

La CUP de Reus proposa crear el Consell Local de Joventut

D'aquesta manera, els cupaires aposten per la salut emocional del jovent com a centre de les accions de govern en aquest àmbit.

Polítiques de Joventut inexistents, així ha començat la CUP el darrer acte de campanya on també han criticat altres qüestions relacionades amb aquest àmbit. Com el Pla Local de Joventut, aprovat aquest any i malgrat que els cupaires el consideren excel·lent, asseguren que no es tira endavant per falta de pressupost.

També critiquen que en les darreres legislatures, aquest departament sempre ha estat assumit per regidors amb una edat en què ja no es poden considerar joves. És per això que els cupaires voldrien assumir aquesta regidoria, per posar-hi gent jove que treballi per fer polítiques i accions en aquest àmbit i que se centrin sobretot, en la salut mental i el benestar emocional del jovent.

Per altra banda, els cupaires també crearien un Consell Local de Joventut que de manera participada gestiones el pressupost d'aquesta regidoria. Aquest òrgan participaria en igualtat de condicions amb l'Ajuntament i les decisions obtingudes serien vinculants.

Paraules clau:

Notícies relacionades