Back to top

La CUP Reus valora com a "mandat perdut" en qüestió de la gestió de l'aigua

El grup municipal de la CUP a Reus ha demanat que el consistori tiri endavant un nou projecte amb un sistema de reutilització d'aigua i denuncien que Reus no pot continuar depenent de l'aigua del pantà de Siurana

La CUP Reus va reclamar fa uns mesos la creació d'una comissió especial de treball sobre la nova cultura de l'aigua, un grup de treball que s'ha creat finalment aquest mes de gener, però que els anticapitalistes temen que no tingui una continuïtat en el temps.

En aquest sentit, el grup municipal ha criticat la inacció del govern durant aquest mandat pel que fa a una millor gestió de l'aigua. Remarquen que des de l'anterior legislatura, els cupaires han estat demanant la construcció d'un nou sistema de reutilització de l'aigua, un reclam que no han vist com s'han complert.

Pantà de Siurana i Riudecanyes

També han criticat la gestió que s'ha fet de l'aigua que en sortia del pantà de Siurana i de Riudecanyes. Una gestió, remarquen, que no ha estat la correcta, ja que diuen que no és coherent que una ciutat com Reus depengui d'un pantà tan petit com el del Priorat.

Els anticapitalistes asseguren que el consistori sí que compta amb els recursos tècnics i monetaris suficients per a crear un sistema propi de reutilització d'aigua, una actuació que ja fa anys que aquests reclamen i que seria pioner per a fer un pas més en la gestió de l'aigua al territori.

Paraules clau:

Notícies relacionades