Back to top

La CUP Reus: "Volem una xarxa de carrils bici segura i fluida"

El grup municipal de la CUP a Reus presentarà, en el pròxim plenari municipal del 28 de setembre, una moció per tal de fomentar la mobilitat sostenible a la ciutat i redistribuir l’espai públic a favor dels vehicles de mobilitat personal, és a dir, bicicletes i patinets.

Prop d'un 70% de la població de Reus es mou a peu o amb bicicleta, i només un 28% ho fa amb vehicle privat. Malgrat tot, el 70% de l'espai públic de la ciutat està destinat als cotxes.

Unes dades que confirmen i critiquen des del grup municipal de la CUP. Asseguren que davant la manca d'accions per part de l'Ajuntament, presentaran, en el pròxim ple municipal, una moció per tal de fomentar la mobilitat sostenible i redistribuir l’espai públic de la ciutat.

bici

Una tornada a l'escola sostenible i segura

Tanmateix, i tenint en compte la tornada a l'escola, des de la CUP lamenten que molts alumnes podrien anar-hi amb bicicleta o amb patinet, però que no ho fan per por.

Un model de ciutat de baixes emissions

En aquest sentit, la moció, que es presentarà el pròxim dilluns 28 de setembre, pretén, segons els cupaires, que la ciutat de Reus vagi "cap a un model de ciutat de baixes emissions, millorant la qualitat de l’aire i reduint la contaminació acústica".

Paraules clau:

Notícies relacionades