Back to top

La CUP titlla de 'visita de cortesia' la visita de l'Agència de Residus de Catalunya a Hispània

El partit ha valorat la reunió que ahir va mantenir l'òrgan de la Generalitat amb els veïns de la zona.

La CUP ha volgut valorar la visita a Reus d'aquest dimecres d'Isaac Peraire, el director de l'Agència de Residus de Catalunya. Peraire va voler conèixer de primera mà el projecte d'un nou aparcament i de pisos de protecció oficial que l'Ajuntament vol construir al solar de l'antiga Hispània i que ha aixecat polseguera perquè els anticapitalistes van fer públic un informe que assegurava que el subsòl estava contaminat. 

Doncs bé, segons Mònica Pàmies, regidora de la CUP a l'Ajuntament de Reus, la visita és exclusivament protocol·lària, i respon a "la connivència" entre el govern de la Generalitat, d'Esquerra, i el municipal, on també els republicans hi tenen presència. De fet, segons Pàmies, és una visita de cortesia política "entre Esquerra Republicana i Esquerra Republicana". 

La CUP no ha valorat, però, l'anunci que es va fer a la reunió d'aquest dimecres que hi haurà una assemblea pública per conèixer els protocols de neteja de la zona. Sí que han assegurat que tot plegat respon a una evidència i és que els terrenys estan contaminats. 

Paraules clau:

Notícies relacionades