Back to top

La CUP vol assolir l'alcaldia amb una candidatura en solitari

La CUP de Reus vol assolir l'alcaldia a les properes eleccions municipals de 2019 amb una candidatura pròpia. El grup municipal ha descartat afegir-se a la llista unitària ja que les seves línies de treball quedarien diluïdes.
La CUP vol assolir l'alcaldia a les properes municipals

El grup municipal de la CUP vol assolir l'alcaldia en solitari a les properes eleccions municipals de 2019. Així ho ha acordat a la darrera assemblea plenària convocada pels cupaires i altres agents de l'esquerra independentista, on s'ha recalcat que la seva línia de treball és una confrontació al model polític actual de Reus. "La CUP vol assolir l'alcaldia i no té por de governar. Creiem fermament que la ciutat de Reus necessita un projecte alternatiu, transformador i rupturista per la ciutat", destaca la portaveu de la CUP a Reus, Marta Llorens.

Presentar-se en solitari implica, doncs, el rebuig a la llista unitària independentista per tal que el seu projecte de treball no quedi diluït. Malgrat que la CUP aposti per una candidatura en solitari, el grup municipal no abandona el projecte republicà i fa una crida als partits per materialitzar els fonaments de la república a Reus que, segons els cupaires, no segueixen una línia de treball clara a la llista unitària. "No sabem absolutament cap projecte real d'aquesta llista unitària a la ciutat. Això no vol dir que girem l'esquena a la República. Nosaltres proposem asseure'ns i treballar uns acords compromesos i efectius", ha afegit.

La portaveu del grup municipal, Marta Llorens, serà la cap de llista de cara a aquestes properes eleccions, i a partir del mes de setembre es començarà a treballar en els altres noms que conformaran aquesta llista.

Paraules clau:

Notícies relacionades