Back to top

La CUP vol consolidar un govern independentista i d'esquerres

Mònica Pàmies ha assegurat que estan decidits a governar i per això han interpel·lat a Noemí Llauradó per tal de formar un govern independentista i d'esquerra després dels comicis d'aquest diumenge.

La CUP de Reus ha volgut tancar la campanya insistint amb els punts clau del seu programa electoral, unes propostes que s'han centrat en polítiques d'esquerres, amb el socialisme, l'ecologisme, el feminisme i amb la independència com a bandera. De fet, els cupaires han reiterat la seva ideologia catalanista insistint en la defensa de la llengua i l'independentisme com un dels eixos principals del seu tarannà.

D'aquesta manera, des del grup municipal asseguren que estan decidits a tensar l'Ajuntament cap a polítiques d'Esquerre i han interpel·lat directament a Noemí Llauradó, alcaldable d'Esquerra Republicana, per governar conjuntament després dels resultats a les eleccions d'aquest diumenge, però per això, Mònica Pàmies recalca que Llauradó 'ha de ser valenta'.

Pàmies també ha recalcat que els regidors de la Candidatura d'Unitat Popular continuaran limitant el seu sou, però també assegura que això no serà un impediment per formar govern, si es dona el cas. Finalment i com no podia ser d'altra manera, els cupaires han fet una crida massiva a les urnes per votar la seva opció, i sota el lema 'no és el mateix votar o no votar, no és el mateix una CUP amb força o sense', els cupaires han finalitzat l'últim acte de campanya per les eleccions d'aquest 28 de maig.

Paraules clau:

Notícies relacionades