Back to top

La CUP vol garantir l'accés al subministrament d'aigua a persones amb risc d'exclusió

Critiquen que el govern no busca solucions individualitzades a problemes que tenen origens diversos.

La CUP presentarà al ple del proper 28 de setembre una moció per modificar el Reglament d'Aigües de Reus amb la intenció d'evitar talls en el subministrament a persones en situació en risc d'exclusió social i pobresa energètica. 

La proposta, diuen des de la CUP, sorgeix "després que l'empresa municipal Aigües de Reus tallés el subministrament a les 12 famílies en situació de vulnerabilitat durant aquest estiu". El partit exigeix la creació d'una Comissió Especial de Treball d'emergència social a Reus i la convocatòria d'un ple municipal extraordinari sobre l'emergència sanitària, ambdues propostes motivades per l'allau de casos que aquest estiu s'han donat i segons la CUP "no han trobat resposta del govern municipal". 

"No s'ofereix un pla de treball individualitzat"

El regidor de la CUP, Edgar Fernàndez, explica que el sistema públic de protecció social "es mostra, de nou, incapaç de donar sortida a la majoria de situacions" i critica que el govern "no ofereixi un pla de treball individualitzat a les persones i que la majoria de solucions per part del consistori són oferir allotjament a diferents pensions i hostals durant uns dies". Insisteix Fernàndez que "no totes les persones amb situació de vulnerabilitat tenen el mateix origen i per tant no totes necessiten la mateixa intervenció". 

Paraules clau:

Notícies relacionades