Back to top

La CUP vol liderar una comissió que controli el servei de la brossa

Els anticapitalistes volen aprofitar la nova adjudicació del servei a Valoriza Medioambiente - Romero Polo per controlar el compliment del contracte més gran que licita el consistori, de més de 10 milions i mig d'euros anuals.

La CUP demana la creació d'una comissió de seguiment del nou contracte de recollida de residus i neteja viària formada per tècnics i polítics, tant del govern com de l'oposició. Un organisme que els cupaires proposaran en el pròxim plenari municipal i que volen liderar i coordinar, aprofitant el canvi de concessió de Fomento de Construcciones y Contratas a Valoriza Medioambiente. Plantegen que es reuneixi trimestralment per assegurar una bona qualitat de servei.

Els anticapitalistes també reclamen que el govern de Pellicer creï una ordenança reguladora de prestació del servei, tal com obliga la Llei de Contractes per al Sector Públic. Una normativa que, segons asseguren, no es compleix en aquests moments per part del consistori.

Servei de recollida porta a porta 

Per a la CUP, aquesta manca de control justifica les reiterades queixes veïnals amb relació al servei de recollida de la brossa i neteja de la via pública. En aquest sentit, els cupaires començaran una ronda de trobades amb les associacions de veïns per exposar el model de recollida porta a porta com a model de futur.

Paraules clau:

Notícies relacionades