Back to top

La CUP vol liderar una comissió de seguiment del nou servei de la brossa a Reus

Així ho ha assegurat la regidora de la CUP, Marta Llorens, després que el servei de la recollida de residus hagi estat adjudicada, definitivament, a l'empresa Valoriza.

El passat 13 de juny, el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic desestimava el recurs que presentava Fomento de Construcciones i Contratas, assegurant que l'adjudicació a Valoriza-Romero Polo era correcta.

D'aquesta manera es posava el punt final a anys de polèmica i prorrogacions en el relleu del contracte de la brossa. Un final que, malgrat que no és la internalització que demanaven des de la CUP, no els desagrada, perquè, segons asseguren, pot ser una oportunitat per fer les coses bé.

Crear una comissió abans que Valoriza entri en funcionament 

La CUP s'atribueix part de la victòria d'aquest canvi en el servei de la recollida de residus i, per aquest motiu, es postulen per liderar una comissió de seguiment del nou servei de la brossa.

Per la seva banda, la regidora de la CUP a l'Ajuntament de Reus, Marta Llorens, denuncia la manca de fiscalització per part del govern municipal, tant pel que fa al període de contractació de FCC com durant els darrers anys de pròrroga, en els quals, segons Llorens, "la situació s’ha agreujat”. Per tot això, la portaveu retreu a l’alcalde que “ha d’assumir la seva responsabilitat, ja que no està donant un bon servei a la ciutadania”.

La proposta, al plenari de juliol

La CUP presentarà la proposta en el pròxim plenari de juliol i obrirà a la participació a la resta de grups municipals.

Paraules clau:

Notícies relacionades