Back to top

La cursa de les dones de Reus arriba a la 10a edició

El pròxim 8 de maig, la cursa de les dones arriba a la seva desena edició. Ho fa amb el seu format habitual, recuperant la presencialitat i el seu recorregut de 4,4 km amb sortida i arribada a la plaça de la Llibertat.

El pròxim 8 de maig torna la cursa de les dones de Reus, que enguany a més celebra el seu 10è aniversari. Una edició que, després de la pandèmia, recupera el seu format tradicional, un circuit urbà de 4,4 km de recorregut i amb sortida i arribada a la plaça de la Llibertat i amb una cursa prèvia per als més petits.

S'espera superar els 18.000 euros de l'any passat

Com cada any, tots els diners que es recaptin amb les inscripcions aniran íntegrament destinats a la Lliga contra el càncer, que dona suport als malalts oncològics i als seus familiars. Des del consistori reusenc, s'espera superar la recaptació de l'any passat que va superar els 18.000 euros.

El preu per participant és de 12 euros i les inscripcions ja es poden fer a través del web cursadonareus.cat, tot i que també s'habilitarà punts d'inscripció presencial a diferents punts de la ciutat. La cursa està limitada, inicialment, a 2.000 participants.

Paraules clau:

Notícies relacionades