Back to top

La Cursa de les Dones torna a Cambrils

El proper diumenge 12 de juny se celebra la 3a edició cambrilenca, en què hi podran participar també homes.

Cambrils recupera la Cursa de les Dones després de dues edicions anul·lades per la pandèmia. El proper diumenge 12 de juny se celebra la tercera diada al municipi costaner, una tercera edició que s’emmarca dins de les Jornades per la Salut de les Dones que està impulsant l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Cambrils.

El proper 12 de juny, a les 10:00h, es produirà el tret de sortida de la cursa de 5km, un recorregut que arrenca al passeig de les Palmeres. A les 9:15h s’impartirà una classe de zumba. Posteriorment, es procedirà a l’entrega de premis, a la realització de la cursa infantil al parc del Pescador i a l’esmorzar saludable.

Inscripcions

El preu d’inscripció a la cursa és de 12€ i, a banda, hi ha la donació obligatòria de 1, 3, 5 o 10€ per a la Lliga contra el càncer de Tarragona i les Terres de l’Ebre. El preu per participar a la cursa infantil és de 3€.

Les inscripcions online estan ja obertes a la web de Naturetime, mentre que presencialment es pot assistir als Decathlon de Tarragona, Reus i Vila-seca.

Ara per ara, hi ha al voltant de 300 inscripcions, però s’espera arribar als 600 participants, tant homes com dones, en una edició que es trasllada al mes de juny per una qüestió de climatologia, ja que les dues anteriors s’havien celebrat als mesos de novembre de 2018 i 2019.

Paraules clau:

Notícies relacionades