Back to top

La cursa Sant Silvestre de Reus es vol fer més gran

ADRIÀ MORTE

La cursa Sant Silvestre de Reus que se celebra cada 31 de desembre vol arribar enguany als 1.500 inscrits. L'edició d'aquest 2016 compta amb diverses novetats. Es canvia part del recorregut, el lloc de sortida i d'arribada i s'incorporarà la Sant Silvestre Kids, una cursa pels més petits de la ciutat.

La cursa Sant Silvestre de Reus viu una dinàmica ascendent. En els darrers anys el nombre d'inscrits ha crescut considerablement, passant dels 680 al 2013 als més de 1300 de l'any passat. Enguany, es vol superar aquest xifra i arribar a un nombre d'inscripcions records.

Com a novetat més important, la Sant Silvestre canvia d'escenari. La popular cursa passa de la plaça de la Llibertat a l'Avinguda Sant Jordi, tot just davant del Centre Comercial La Fira, que en aquesta edició és el patrocinador oficial de la prova. A més, aquest any s'incorpora al programa la SanSi Kids que es feia en una altra data, dins del marc del Parc de Nadal i en l'entorn del Tecnoparc.

Pel que fa al recorregut s'elimina la part del carrer ample i passeig mata per la zona del parc Sant Jordi. Una part de la recaptació de les inscripcions es destinarà a Intermon-Oxfam.