Back to top

La dansa de Julio Bocca fa parada a Reus

El ballarí argentí, que es va retirar dels escenaris el 2007, ha basat la masterclass en els fonaments de la dansa clàssica: qualitat, bellesa i disciplina.

Uns inicis a Buenos Aires, un debut com a solista al Teatre Teresa Carreño de Caracas, primer ballarí a l'American Ballet Theatre, artista convidat al Royal Ballet de Londres i al Bolshói de Moscú, entre molts altres... Aquest són alguns dels mèrits de Julio Bocca, un reconegut ballarí argentí que ha visitat la ciutat de Reus per oferir una masterclass a les alumnes de l'Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis, l'Escola de Dansa del Centre de Lectura i l'Escola de Dansa Núria Díez.

La classe s'ha iniciat amb els exercicis de barra, com és habitual, i al llarg d'aquesta Bocca ha buscat aprofundir en les bases de la dansa clàssica, de la seva qualitat, bellesa i disciplina.

L'argentí, que es va retirar dels escenaris l'any 2007, busca transmetre a les seves classes tot allò que el seu mentor, Wilhelm Burman, va ensenyar-li al llarg de dues dècades. Pel que fa a la vintena de ballarines que hi han participat, han rebut la iniciativa com una molt bona oportunitat que els permet mantenir el ritme ara, a l'estiu, quan no hi ha entrenaments regulars.

Paraules clau:

Notícies relacionades