Back to top

La dansa, protagonista de l'any Roseta Mauri 2019

Reus dedica l'any 2019 a commemorar la ballarina Roseta Mauri. L'any coincideix amb la celebració del premi Internacional Roseta Mauri i el novè premi beca que rep el mateix nom. La commemoració també compta amb la col•laboració de la Diputació de Tarragona.
premi Beca Roseta Mauri

L'any 2019 homenatja la ballarina Roseta Mauri en honor a la seva trajectòria en el món de la dansa. Una artista que any rere any és present a la nostra ciutat a través del premi Beca Roseta Mauri que enguany arriba a la novena edició. Així, de la mateixa manera, la decisió ha volgut coincidir amb la celebració del Premi Internacional Roseta Mauri.

El novè premi beca Roseta Mauri, que es celebrarà del 24 al 27 de gener, ja compta amb 600 participants. La Diputació de Tarragona col·labora també amb l'Any Roseta Mauri 2019 per la qual cosa aporta més de 2.000 euros en beques per l'alumnat.

L'acte inaugural es durà a terme el proper 13 de febrer al Palau Bofarull amb una conferència sobre la ballarina, i a partir d'aquest moment, la ciutat comptarà amb diversos actes amb la dansa com a principal protagonista. Un programa en el qual l'Ajuntament de Reus ha invertit una xifra de 50.000 euros i que anirà ampliant en contingut durant els propers mesos.

Paraules clau: