Back to top

La definició del model econòmic del futur, en mans dels joves

La 25a Jornada d'Economistes ha servit per posar sobre la taula quin paper hi juguen els joves en la definició del model econòmic del futur.

Si ens fixem en les dades del PIB, dels aturats, del nombre d'ERTO registrats o del conjunt de dades negatives que fa mesos que arrosseguem, res ens fa preveure un futur esperançador.

No obstant això, alguns dels economistes de la demarcació de Tarragona que s'han reunit, telemàticament, en la 25a Jornada d'Economistes consideren que si la vacuna per frenar la Covid arriba aviat, el futur econòmic no serà tan catastròfic com es preveu actualment.

De fet, i si ens mantenim en aquesta línia optimista, el president del Col·legi d'Economistes de Catalunya a Tarragona, Miquel Àngel Fúster, considera que li hem de donar la volta a la pandèmia, perquè aquesta també pot servir per millorar el model econòmic actual.

El present econòmic, en mans de les administracions

En qualsevol cas, i per poder recuperar-nos ràpidament, es necessiten ajudes urgents. Per tant, a hores d'ara, el futur econòmic no es troba en mans dels joves sinó de les administracions públiques.

Secció d'economia

Paraules clau:

Notícies relacionades