Back to top

La demarcació de Tarragona registra 18 noves morts per la Covid-19

Es tracta de la xifra més alta des que va començar la crisi sanitària.
coronavirus

El Departament de Salut ha confirmat aquest divendres, 3 d'abril, 79 nous casos de coronavirus a la demarcació de Tarragona en les últimes 24 hores: 76 al Camp de Tarragona i 3 a les Terres de l'Ebre.

Una vuitantena de casos que eleven la xifra total de casos acumulats a 916.

Pel que fa a les víctimes mortals, el Camp de Tarragona ha registrat aquest divendres la xifra més alta des que va començar la crisi: en total 17 persones han perdut la vida en les últimes hores per la Covid-19. Per la seva banda, les Terres de l'Ebre han registrat una mort. D'aquesta manera, ja són 77 les víctimes mortals que ha deixat la pandèmia a casa nostra.

Salut també informa que aquest divendres s'han donat 7 altes a la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre.

Les dades a Catalunya

El Departament de Salut informa que en les últimes hores s’han confirmat 1.274 positius nous de coronavirus SARS-Cov-2 a Catalunya, cosa que eleva la xifra total a 24.734. Del total de casos acumulats, fins ara han mort amb la Covid-19 un total de 2.508 persones. Des de l'inici de l'epidèmia fins ara, un total de 2.108 persones han estat ingressades de gravetat. A més, del nombre total d’afectats arreu del país, 3.886 són professionals sanitaris.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades