Back to top

La diferència salarial dels policies locals es redueix a la meitat a Mont-roig

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp ha aprovat l'adequació salarial de la policia local. Els agents cobraven fins a un 12% menys respecte altres municipis del territori segons els seus responsables.
La diferència salarial dels policies locals es redueix a la meitat a Mont-roig del Camp

En la sessió plenària d'aquest mes de març els regidors del consistori mont-rogencs han aprovat l'amortització de dues places de la policia local per tal d'adequar els sous d'aquests agents, sense incrementar la massa salarial i, per tant, sense que  costi diners a les arques municipals. Segons l'edil de Seguretat Ciutadana, Juan Gallardo, la diferència salarial amb altres cossos del territori es xifrava al voltant del 12%. Ara, la diferència s'ha reduït a la meitat.

L'objectiu d'aquesta mesura és frenar el degoteig constant de pèrdua - una mitjana de dos agents anuals- i, millorar les condicions laborals derivades de la perillositat pel nivell quatre d'alerta terrorista.

"Els nostres agents per exemple van equipats amb armilles anti-bales i això causa unes molèsties importants, tot això sumat a l'alerta terrorista ha comportat que sigui adient considerar aquesta retribució singular i excepcional". 

Segons explica el responsable l'adequació salarial s'ha pogut realitzar perquè el municipi té aprovada la Relació de Llocs de Treball. Actualment, la plantilla està formada per gairebé 30 agents.

Paraules clau: