Back to top

La difícil gestió de la brossa de positius de coronavirus

Els residus de positius de coronavirus no poden ser reciclats per evitar possibles contagis i s'han de dipositar al factor resta.
secomsa

A l’inici del confinament, empreses com Secomsa van fer una primera crida a la ciutadania a instar a seguir reciclant de forma responsable i eficaç. Amb el pas dels dies, hi afegeixen una sèrie de mesures per evitar més contagis i posar en risc als treballadors de les escombraries.

Com han de gestionar els residus les persones malaltes?

indicacions

Aquestes són les indicacions que cal seguir a l’hora de llençar la brossa d’aquelles persones que han donat positiu en coronavirus. Amb aquesta protecció de les escombraries que podrien estar contaminades, es busca evitar el màxim de riscos pel conjunt de la societat, però especialment entre la plantilla de treballadors que es dediquen a la gestió de residus. I és que tal com explica la presidenta de Secomsa, Rosa Maria Abelló, es tracta d’uns residus que no poden ser reciclats i que cal llençar al factor resta.

Crida a reciclar correctament

Donada la circumstància que per protecció de dades, les companyies que gestionen els residus desconeixen on hi ha casos positius de coronavirus que es trobin als seus domicilis, fan una crida instant a tothom a reciclar correctament -en cas de no patir covid-19- i de no deixar escombraries fora dels contenidors, ja que poden suposar un focus de contagis.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades