Back to top

La Diputació destinarà 4 MEUR per pal·liar els danys dels fenòmens meteorològics

Aquesta línia s'incrementa respecte als 2,9 MEUR de l'any passat. Ajuntaments i Consells Comarcals també es podran acollir a diverses assistències d'urgència i excepcionals que presta l'ens supramunicipal.

Fins a quatre milions d'euros per ajudar en els desperfectes que poden generar els fenòmens meteorològics. Aquesta és la nova línia de subvencions de la Diputació de Tarragona per Ajuntaments i Consells Comarcals, un paquet econòmic paral·lel a l'Impuls Dipta presentat ara fa unes setmanes. L'ajuda servirà per cobrir els danys ocasionats entre l'1 d'abril del 2023 i el 31 de març del 2024. Un calendari que s'ha avançat un mes respecte a l'any passat i que ha de facilitar l'ingrés dels diners abans del mes d'agost. Una ajuda que es distribuirà basant-se en un criteri demogràfic.

Altres ajudes

A més a més, la Diputació també destinarà gairebé set milions d'euros en subvencions destinades a activitats culturals, esportives i socials. Pròximament, aquestes entitats també podran acollir-se a un paquet de subvencions per realitzar inversions (1,25 MEUR).

Paraules clau:

Notícies relacionades