Back to top

La Diputació invertirà 100.000 euros per impulsar la DO Terra Alta

La Diputació de Tarragona aportarà 100.000 euros per impulsar la promoció internacional de la Terra Alta, que enguany serà seu del concurs internacional ‘Grenaches du Monde’. L’acord s’ha signat aquest divendres al Palau Bofarull.
Roda de premsa DO Terra Alta i Diputació

La Diputació de Tarragona i la Denominació d’Origen Terra Alta han oficialitzat aquest divendres un acord de col·laboració amb motiu de la celebració del concurs internacional ‘Grenaches du Monde’, que enguany tindrà lloc a la comarca ebrenca de l’11 al 15 d’abril. La Diputació aportarà 100.000 euros per impulsar la promoció internacional de la Terra Alta com a referent en la producció de vins de la varietat garnatxa. El certamen, que Catalunya acull per primera vegada, aplegarà alguns dels professionals internacionals més destacats del sector que tastaran més de 900 referències.

En l’acte han participat Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragona; Carles Pellicer, alcalde de Reus; Carles Luz, president del Consell Comarcal de la Terra Alta; i Joan Arrufí, president del Consell Regulador de la DO Terra Alta. Pellicer ha destacat que és "un orgull que el concurs de garnatxes del món es presenti a Reus" i ha posat en valor que la garnatxa de la Terra Alta "és el fruit de moltes generacions que han fet que aquests productes puguin competir avui en dia amb els millors productes del món". 

Paraules clau: