Back to top

La Diputació invertirà 18 milions d'euros en millores en carreteres

Aquest divendres està previst que el ple de l'ens supramunicipal aprovi el programa quadrienal d'inversions a la xarxa local, que recull 16 actuacions per millorar 36 quilòmetres de carreteres gestionades per la Diputació.
Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona ha redactat un pla d'actuacions a la xarxa de carreteres locals que gestiona a la demarcació.

En total s'hi destinaran 18.650.000 euros en un total de 16 actuacions (10 al Camp de Tarragona i 6 a les Terres de l'Ebre) que representen una millora de la seguretat i la funcionalitat de 36 quilòmetres de via. 

L'ens supramunicipal gestiona a la demarcació un total de 1.100 quilòmetres i aquest divendres el plenari aprovarà el pla quadrienal que dibuixa el programa d'actuacions per als pròxims quatre anys. 

Actuació fora del pla

Amb tot, la Diputació també aprovarà tres actuacions més que estaven previstes amb anterioritat i que sumen un total de 4 milions d'euros. Aquestes actuacions són l'aprovació inicial de l'acondicionament de la TV-7002 entre Vimbodí i Poblet, amb un pressupost de 2,4 milions d'euros. També les obres d'adequació de la rotonda de la carretera T-313 a Riudecanyes, per un valor de 600.000 euros, a més del conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Vila-rodona per regular el pas pel nucli urbà, amb un pressupost d'1 milió d'euros. 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades