Back to top

La Diputació de Tarragona incrementa amb 23MEUR les subvencions de 2022

Amb aquest augment, aprovat pel ple mitjançant una modificació de crèdit, el pressupost total destinat a ens locals i ciutadania en subvencions per concurrència arriba als 75M €

El ple de la Diputació de Tarragona d’aquest divendres ha aprovat una nova modificació de crèdit del pressupost de la corporació per a aquest any 2022 per un import de 27M €, dels quals 23M € es destinaran a impulsar les diferents línies de subvencions per concurrència per a enguany destinades a ens locals i ciutadania.

Aquesta xifra se suma als més de 52M € que el pressupost inicial de la Diputació ja preveia per aquestes línies de subvenció, de manera que el pressupost total destinat a ens locals i ciutadania en subvencions per concurrència és de 75M €.

Les diferents línies d’ajuts que es posaran en marxa a la Diputació incideixen en àmbits tan diversos i estratègics com el foment de l’ocupació, la sostenibilitat, l’acció social, impuls de la producció i la difusió cultural o l’habitatge municipal, entre d’altres.

Les unes i les altres es presentaran als alcaldes i alcaldesses en dos actes que tindran lloc el dia 5 d’abril a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa, per als ajuntaments de les Terres de l’Ebre, i el dia 7 d’abril a l’Auditori Diputació, a Tarragona, per als consistoris del Camp de Tarragona i del Baix Penedès. Aquesta presentació permetrà conèixer al detall cada línia de subvenció per als pròxims mesos, fet que facilitarà als ajuntaments poder-los demanar.

La modificació de crèdit aprovada avui també inclou una incorporació de 4M € per a diferents actuacions de condicionament de carreteres i reforçament de ferm, entre altres àmbits d’actuació.

Paraules clau:

Notícies relacionades