Back to top

La Diputació de Tarragona incrementarà les línies d'ajuts

L'ens supramunicipal aprovarà aquest divendres una modificació de crèdit de prop de 30 milions d'euros.

Amb el propòsit d'actuar com a motor econòmic i social i col•laborar en la recuperació econòmica de la demarcació, la Diputació de Tarragona aprovarà una modificació de crèdit de 29,8 milions d'euros. Un increment de les partides pressupostàries que aniran destinades a polítiques socials d'habitatge, a impulsar la producció cultural i en línies estratègiques de sostenibilitat i acció social.

Noves línies d'ajuts

La modificació de crèdit permetrà incorporar novetats. D'una banda, obrirà una nova convocatòria d'ajuts per a empreses culturals i professionals autònoms per fomentar la producció en el sector cultural. Es dota amb un total de 950.000 euros. Per altra banda, també s'obre una nova línia d'ajuts dirigits a entitats del tercer sector per a actuacions de conservació i millora d'espais naturals, dotada amb 200.000 euros.

Conveni de col•laboració de l'Aeroport de Reus

A banda d'aquesta modificació de crèdit, també es durà a aprovació la liquidació del pressupost del 2020 i l'aprovació del conveni de col•laboració per a la promoció turística de les comarques tarragonines com a destí turístic, i especialment, de l'Aeroport de Reus. En aquest sentit, el Patronat de Turisme de Tarragona passa a liderar el conveni amb una participació del 31% i una aportació econòmica de 642.000 euros.

Paraules clau:

Notícies relacionades