Back to top

La disbauxa inundarà el Carnaval de Cambrils de la mà de la Colla Jove

L'entitat juvenil agafa el relleu en l'organització d'aquesta celebració a la vila marinera.

La festa i la disbauxa arribarà a Cambrils del 9 al 13 de febrer amb un programa de Carnaval renovat i diverses novetats com l'organització per part de la Colla Jove del municipi, que agafen aquest compromís a la Nit d'Artistes de Cambrils. D'aquesta manera, l'acte del Carnaval a l'Ajuntament es deixarà de celebrar substituint-lo per l'arribada de la Reina del Carnaval, un acte al Centre Cultural que fonarà el tret de sortida a la programació d'aquesta festa.

El plat fort del Carnaval, com sempre, serà la rua. Enguany amb 16 carrosses i més de 1.600 participants, però també amb algunes novetats com la incorporació d'un tram silenciós des de l'alçada de l'estació d'autobusos fins al pont de Tramuntana. Tal com ja van impulsar l'any passat des de l'entitat, també se celebrarà la Festa Jove, per allargar la disbauxa fins a la matinada.

Altres activitats que es podran gaudir durant aquests dies a la vila marinera són el Carnaval Infantil i un vermut musical el diumenge 11 de febrer, o l'Enterrament de la Sardina i el comiat de la reina del Carnaval el dimarts 13.

Paraules clau:

Notícies relacionades