Back to top

La diversitat, present a la façana del Centre Cívic Migjorn de Reus

L'artista vallenca, Berta Artigal, ha il·lustrat un mural a la façana de l'edifici amb la voluntat de transmetre el valor positiu de la diversitat de les persones que formen part d'aquest centre.

Berta Artigal ha sigut l'artista encarregada de donar vida a la façana del Centre Cívic Migjorn de Reus. Una acció impulsada per l'Ajuntament que vol posicionar aquest edifici com una referència al barri i un punt de trobada pels seus veïns. Aquest projecte forma part de la iniciativa per part del consistori de visibilitzar l'art a la ciutat per dotar-la de riquesa i vitalitat.

Es tracta d'un mural que vol transmetre el valor positiu de la diversitat de les persones que participen i formen part d'aquest centre, fet amb diferents colors i formes que transmeten frescor, fantasia i joventut.

25 anys de l'Associació AQUN

La presentació ha coincidit amb els 25 anys de l'Associació AQUN, que forma part del centre i que aquest divendres organitza la 23a edició del Sopar Solidari per Nicaragua, que enguany va dirigit al projecte d'agermanament amb Nicaragua de beques per a joves que volen accedir a la Universitat.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades