Back to top

La DO Montsant celebra el seu 20è aniversari amb un tast al VINSEUM

Els assistents al tast podran gaudir de vuit referències de diferents cellers que conformen la DO Montsant i que seran la millor manera de passejar per aquests 20 anys

La Denominació d’Origen Montsant continua amb les celebracions del 20è aniversari. Així, el pròxim dia 15, a les 20 h, la DO celebrarà un tast destinat al públic final a la Capella del VINSEUM, el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya (Vilafranca), tast que s’emmarca en el conveni de col·laboració que totes dues entitats van signar el passat mes de juliol.

El tast, que serà guiat per Pilar Just, presidenta de la DO Montsant, guiarà als assistents per aquests 20 anys de la DO, arrencant des dels orígens de la DO i passant per la tradició, les persones que fan la DO o els diferents sòls, fins a arribar al futur de la DO Montsant, un futur que encara està per escriure i que des de la DO afronten amb entusiasme i ganes de continuar millorant per oferir el millor als consumidors i consumidores.

Els assistents al tast podran gaudir de vuit referències de diferents cellers que conformen la DO Montsant i que seran la millor manera de passejar per aquests 20 anys.

20 anys d’esforços compartits

El 5 de novembre de 2001 es publicava al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya el reglament de la creació de la DO Montsant amb 28 cellers adscrits, la meitat dels que conformen avui en dia la DO Montsant (60). En aquests 20 anys, la DO ha vist créixer el seu patrimoni vitivinícola amb l’esforç col·lectiu de viticultors, viticultores i cellers, sempre mantenint-se fidels a la seva filosofia i manera de fer, i amb l’excel·lència com a bandera.

Al llarg d’aquestes dues dècades, la DO Montsant ha aconseguit ser un referent en el panorama vitivinícola, tant nacional com internacional. Així, actualment és possible trobar els seus vins a taules de més de 40 països, i les xifres no deixen de créixer. Com tampoc deixen de créixer els esforços que la DO posa per oferir sempre el millor producte al consumidor, aportant garanties d’origen i qualitat.

Paraules clau:

Notícies relacionades