Back to top

La DO Montsant viatja a la Xina

 Del 12 al 14 de novembre els vins de la DO Montsant seran presents a ProWine China.
prowine

La setmana vinent arrenca una nova temporada internacional per a la Denominació d’Origen Montsant. Del 12 al 14 de novembre els vins de la DO Montsant seran presents a ProWine China.

La fira, que tindrà lloc a Xangai, celebra enguany la seva sisena edició amb unes xifres de visitants que, en la seva darrera edició, es van situar al voltant dels 19.000 professionals, amb 750 productors i distribuïdors vinguts de 39 països diferents. 

Estand propi

xina

La DO Montsant comptarà amb un estand propi a la fira (W4CA01, al Hall W4) dins l’illa de PRODECA, on es podran conèixer de primera mà els projectes de la DO Montsant així com tastar els vins dels diferents cellers participants en l’acció: Cal Bessó, Celler Cairats, Celler de Capçanes, Celler de l’Era, Celler Masroig, Celler Laurona, Cellers Can Blau, Cellers Sant Rafel, Coca i Fitó, Cooperativa Falset Marçà, Vendrell Rived i Vinyes Domènech. 

Exportacions a la Xina

Aquesta acció s’emmarca en l’estratègia de promoció internacional de la DO Montsant per continuar projectant la marca i els vins Montsant més enllà de les seves fronteres. I és que l’exportació representa el 45% de les vendes de la DO Montsant segons dades corresponents al 2017. En el rànquing de països, la Xina és un dels països que més puja pel que fa a volum d’exportació, situant-se així entre els principals mercats internacionals a treballar de cara als pròxims anys.

Paraules clau:

Notícies relacionades