Back to top

La dona, protagonista del Cicle Grans Mestres 2019

La sisena edició del Cicle Grans Mestres arrenca dema dimarts amb la funció 'Electra' interpretada per l'actriu Montse Guallar. Actors de renom com Enric Majó, Joan Carreras o Mercè Sampietro actuaran en al Cicle Grans Mestres que centra aquesta edició en reivindicar l'important paper de la dona dins del punt de vista escènic.
Presentació programació Cicle Grans Mestres 2019

El Teatre Fortuny ja està preparat per acollir el primer espectacle del Cicle Grans Mestres del 2019. L'actriu Montse Guallar enceterà demà a les 9 del vespre la sisena edició del cicle amb 'Electra', una revisió contemporània del mite grec.

"Estic acollonida i molt satisfeta d'aquest personatge. Engloba les virtuts i els defectes de l'ésser humà, des de la feblesa a la fortalesa, passant per la duresa i la maldat", explica l'actriu que dóna vida al personatge, Montse Guallar.

La temporada té programada un total de 7 espectacles. Tots ells pretenen ser una eina de reflexió a través d'uns textos carregats de denúnia. El paper de la dona es converteix en el nucli d'aquesta sisena edició del cicle que reivindica i potencia aquesta figura tant pel que fa al món escènic com en el nostre dia a dia.

Representacions mítiques com Romeu i Julieta o Don Joan seran presents al Cicle amb un toc diferencial dels originals. Actors reconeguts dins del món de la interpretació passaran per Reus. Aquest és el cas de Mercè Sampietro, Marta Marco i Enric Majó, entre d'altres.

Paraules clau: