Back to top

La Fal·lera presenta a Reus 'El regust d'un record'

Acabada d'estrenar, arriba a Reus la primera obra de la companyia teatral La Fal·lera. 'El regust d'un record' es tornarà a representar a la Sala Santa Llúcia el proper 3 de juliol.

La identitat, la pèrdua de la memòria, i la recuperació dels records, són els eixos vertebradors de l'obra 'El regust d'un record', una producció 100% de casa nostra, de mans de la companyia de recent creació La Fal•lera. Amb text d'Albert Casanovas Llort, és una obra amb moments divertits, però psicològica a la vegada, que fa reflexionar l'espectador sobre qui som i quina és la nostra essència: és possible canviar la nostra identitat?

La primera obra de La Fal·lera

L'actor Ernest Feliu es posa a la pell d'un jove que, arran d'un accident, perd la memòria, mentre que l'actriu Soraya Àvila, parella del protagonista, i l'actor David Medina, veí de la parella, l'ajuden en el camí de la recuperació dels records. 
L'obra, dirigida per Mònica Rincón, l'han estat preparant durant un any, en plena pandèmia. I malgrat les dificultats, l'esforç està donant els seus fruits. A Reus les entrades s'han exhaurit en pocs dies, és per això que la Sala Santa Llúcia l'ha reprogramat pel dissabte 3 de juliol, i ja es poden adquirir les entrades.


optiques visio

 

Paraules clau:

Notícies relacionades