Back to top

La FECAM reclama les obres definitives de la depuradora de Cambrils

MAR ROVIRA

La Federació d'Empreses de Cambrils reclama la inversió definitiva per part de l'Agència Catalana de l'Aigua per ampliar la depuradora del municipi. I evitar així possibles episodis de males olors, tal com va succeir l'estiu passat. El consistori té previst fer balanç a finals d'estiu tot i que recorda que les obres de millora d'aquesta instal•lació dutes a terme enguany han permès solucionar puntualment aquesta problemàtica.

Els cambrilencs i els turistes no han patit aquest estiu els episodis de males olors viscuts l'any passat. Les obres de millora de la depuradora han evitat de moment les pudors. Els treballs finançats per l'ACA van consistir en la construcció d'una torre de purificació de l'aire, la qual ha permès el confinament dels punts crítics de generació de males olors. Ara bé, aquesta inversió pressupostada en 130 mil euros no és l'actuació definitiva.

Per aquesta raó, el president de la FECAM, Victorià Luque, ha exigit a l'Ajuntament que pressioni a aquesta institució per posar fi a aquesta problemàtica. Segons fonts municipals, el compromís de l'ACA està sobre la taula però de moment no hi ha data per la inversió.