Back to top

La FEHT reclama més ajudes pel sector turístic

La seva presidenta Berta Cabré reclama més ajudes pel sector del turisme i, sobretot, que entri en vigència el passaport sanitari pel turisme estranger.

La Federació Empresarial de Turisme de Tarragona (FEHT) creu que no és suficient la recuperació que s'estima a l'envoltant del 60% i que el sector necessita més ajudes. No obstant això, sent dades positives en comparació amb l'estiu 2019, Berta Cabré opina que no és suficient amb el turisme local i de proximitat sinó que cal reobrir la mobilitat i que s'incrementi la campanya de vacunació.

Passaport sanitari, essencial pel sector

D'altra banda, Cabré assegura que per restablir el balanç negatiu del sector turístic de la província de Tarragona cal la recuperació total de la mobilitat de turista estranger. Per garantir la mobilitat internacional cal posar en marxa el passaport sanitari, per garantir la seguretat dels visitants i també evitar que no s'hagin de gastar més diners amb les proves PCR. La presidenta de la FEHT assegura que si s'assoleixen aquests objectius, la demarcació podrà recuperar-se del balanç negatiu de l'any passat, ja que, la Costa Daurada és un dels punts líders de destinació del Mediterrani.

Paraules clau:

Notícies relacionades