Back to top

La festa del barri Santa Anna fa vibrar el centre de Reus

Reus segueix celebrant les festes dels diferents barris durant l'estiu. Aquest cap de setmana ha estat el torn del Santa Anna. El centre de la ciutat s'ha omplert de música, cercaviles i activitats per a totes les edats amb diada castellera inclosa.
La festa del barri Santa Anna fa vibrar el centre de Reus

El Barri Santa Anna ha gaudit aquesta setmana de la seva festa major, tres dies plens d'activitats per a grans i petits que han culminat aquest dissabte amb els plats forts de la celebració. Els Xiquets de Reus han donat el tret de sortida de la tarda amb la diada a la plaça de la Farinera per donar pas a la cercavila pels carrers del centre.

El Bou de Reus i els Nanos han ballat a ritme de batucada del grup Enxancarra Percussió, un seguici on tampoc hi ha faltat l'Àliga Petita, la música i les mirades embadalides dels més petits.

Les festes de Santa Anna també ha ofert altres activitats. Tallers i degustacions a càrrec de diferents establiments del barri, àpats amb el Santa Anna Gastronòmic i degustacions de vi han estat algunes de les propostes que han fet vibrar el centre de la ciutat durant els dies de celebració.

Paraules clau:

Notícies relacionades