Back to top

La Festa de les flors es fixa en l'Esclerosi múltiple

El Mas Sabater de Reus ha acollit una nova edició de la Festa de les flors, una celebració amb fins solidaris que impulsa, des de fa tres anys, l'Associació de Veïns Amics del Barri Fortuny. Enguany la festa ha recollit diners per a la Fundació Esclerosi Múltiple.
plantes

Una demostració de les puntaires de Reus, un taller de plantes per a infants, un vermut solidari o diverses actuacions musicals. Aquestes han estat algunes de les activitats que s'han dut a terme durant la tercera Festa de les flors, una festa que cada any s'ubica en un lloc diferent i que té com a objectiu recaptar diners en favor d'alguna associació o fundació dedicada a alguna malaltia. Enguany van destinats a la Fundació Esclerosi Múltiple. Segons la directora de l'Hospital Mas Sabater, Cinta Zabay, que atén els afectats per aquesta malaltia neurodegenerativa, "el servei té molts projectes nous, per encetar, i amb els cèntims recaptats o bé es donarà suport a aquests projectes d'activitats per persones afectades per malalties neurodegeneratives o bé a l'adquisició d'equipament que s'ha d'anar renovant cada any.

La Festa d'enguany ha rebut el suport de Reus Ciutat de la Música. Segons la Pepita Roig, de l'Associació de Veïns Amics del Barri Fortuny, "aquest any tenim una diferència. Hi ha a disposició de qui en sàpiga, un piano per poder tocar lliurement".

A la festa hi han col·laborat diverses entitats i voluntaris, com també iniciatives privades. Durant tot el dia s'han pogut adquirir flors i plantes que s'han elaborat al Taller de Plantes i Flors del Centre Cívic Migjorn, tal i com ens explica la participant al taller, Anna M. Bofarull: "tota la feina que fem nosaltres els dilluns al taller de plantes, que plantem les plantes, que recollim, que fem intercanvi de plantes..., les portem aquí, i amb els diners que recollim els donarem tots al Mas Sabater".

Els diners recaptats en les dues edicions anteriors es van dedicar a l'Asperger i a la Hemiparèsia infantil.

Paraules clau:

Notícies relacionades