Back to top

La Festa de l'Oli Nou de Mont-roig serveix 1.200 esmorzars

Mont-roig del Camp ha estat un dels més matiners en celebrar la Festa de l'Oli Nou. Una festa que permet degustar i adquirir oli de la nova collita, i que ha aplegat més de mil persones.
festa oli nou mont-roig

Mandarines, pa, llonganissa, i un bon raig d'oli recent premsat. Tot plegat acompanyat d'una mica de vi. Aquests han estat els ingredients de l'esmorzar popular que ha servit per donar la benvinguda a l'oli nou. Enguany s'ha decidit traslladar la festa del poliesportiu al parc Maria Martori.

Tot i incrementar en dos-cents la quantitat de tiquets d'esmorzar en relació a l'any passat, s'han tornat a esgotar. Segons l'alcalde de Mont-roig, Fran Morancho, "hem ficat 1.200 tiquets a les 9 del matí a la venda i són les 11 i ja no en queda cap, per tant, molt contents. A més, els sis productors que tenim al municipi que estan aquí venent el seu producte, estan molt contents per l'acceptació. I bé, en definitiva, una festa de la que gaudim tots i tothom en treu profit".

El temps ha acompanyat, i els assistents han pogut gaudir d'una de les primeres festes de l'oli nou. Molts han aprofitat per comprar oli per al consum pels propers mesos. En els següents caps de setmana són diverses les poblacions que aniran celebrant l'arribada de l'oli de la nova collita. 

Paraules clau:

Notícies relacionades