Back to top

La Festa Major d'Almoster escalfa motors

La Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén és el punt àlgid del calendari festiu d’Almoster.
almoster

La Festa Major comença avui, amb el Pregó a càrrec del doctor Josep Gumà, director de l’Institut d’Oncologia de la Catalunya Sud de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Una persona destacada en el sector i veí d’Almoster, quet al com ha dit l’alcalde, Àngel Xifré, dignifica la festa major.

Més d’una cinquantena d’actes

Entre els actes més destacats trobem, una obra de teatre titulada Els homes són de Mart i les dones de Venus amb l’actor Jordi Díaz, les actuacions musicals de Lo Pau de Ponts i els Cat Rock, l’homenatge a la gent gran, l’actuació de la Maga Melanie i les Barrakes.

Les Barrakes, a l'agost.

Com a novetat d’enguany, les Barrakes es traslladen al 31 d’agost i passaran a ubicar-se al Camp de futbol Municipal. Per celebrar la desena edició, la regidoria de Cultura ha preprat un cartell de primer nivell, on de moment hi ha confirmats tres grups; Segonamà, Roba Estesa i una banda de Suècia, Hoffmaestro. A primers d’agost s’anunciarà el grup estrella d’aquest any.

El preu de l’entrada serà de 10 € anticipada i 15 € a taquilla el mateix dia. Les entrades poden ser adquirides a la pàgina web www.almoster.cat. El fet de fer pagar entrada és degut al fet que “el pressupost d’aquesta edició és més elevat que els anys anteriors i al ser un poble petit, necessitem aquesta ajuda per poder portar grups d’aquest nivell”, ha explicat l’alcalde d’Almoster, Àngel Xifré. 

Un altre de les novetats és la implantació de la campanya #ungotxfestamajor, que vol reduir el 80% de les deixalles que genera cada acte. Així doncs es podrà llogar un got retornable per 1 €. Com també la campanya “per una festa major lliure d’actituds sexistes”, on es vol conscienciar la gent.

Els gegants, protagonistes del cartell

almoster

Pel que fa a el cartell de festa major, s’ha volgut destacar un dels elements festiu que aquest 2018 celebra el desè aniversari, els gegants. Altres entitats que també estan de celebració són el Ball de diables, que també compleix 10 anys i el FC Almoster que en fa 95.

Des del consistori s’espera una festa major molt participativa, on és un bon moment per fer poble, i on tothom pugui gaudir dels actes que confegeixen la programació de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén 2018.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Notícies relacionades