Back to top

La Festa Major de la Mare de Déu del Camí de Cambrils segueix en peu

L'ajuntament de Cambrils no té previst cancel·lar cap acte de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí tot i les darreres restriccions anunciades per la Generalitat de Catalunya.

Les mascaretes, la distància de seguretat i l'aforament limitat compartiran protagonisme amb els elements festius durant la Festa Major de la Mare de Déu del Camí de Cambrils. El consistori ha assegurat que els actes programats seguiran endavant com estava previst tot i les darreres restriccions anunciades pel Govern de la Generalitat, ja que ja s'havien planificat tenint en compte les mesures de seguretat vigents. També compten amb l'experiència de les exposicions, els concerts itinerants i les obres de teatre a l'aire lliure celebrats durant l'estiu. A més a més, s'afirma que no es preveu cancel·lar-ne cap més.

El programa de la festa donarà el tret de sortida aquest cap de setmana amb la Fira Disc. Els ciutadans podran trobar un ampli ventall de productes relacionats amb el món de la música i l'audiovisual a la plaça Mossèn Batalla. 

Una festa local

Caldrà esperar fins al 4 de setembre per escoltar el pregó festiu, a càrrec de les diferents associacions festives. L'aforament de l'acte es limitarà a 500 persones per garantir la distància mínima i complir amb les mesures de seguretat.

Des de l'Ajuntament, no mostren preocupació per l'afluència de gent i comenten que s'ha de tenir en compte que, al setembre, el turisme queda en un segon pla, així que la festa és de caràcter local.

Entrades esgotades per al Pròleg

Cinta Ballesté, regidora de Cultura de Cambrils, ha declarat que és molt necessari fer costat a la cultura i donar-li la mateixa importància que es dóna al turisme i a la restauració, ja que han brindat entreteniment i companyia durant el període de confinament.

De fet, ja s'han esgotat totes les entrades gratuïtes pels concerts en acústic de Judit Nedderman i Ferran Palau, que tindran lloc en el marc del Festival Pròleg.

Paraules clau:

Notícies relacionades