Back to top

La Festa Major de Sant Pere entra a la Prioral

La prioral de Sant Pere ha acollit el tradicional concert de festa major de l'Orfeó Reusenc. Enguany, però, ha estat especial, i és que s'emmarca en els actes de commemoració del centenari de l'entitat. Per aquest motiu, ha comptat amb la participació dels Ministrers i diversos elements festius de la ciutat.
nans

Emotiu concert de festa major de l'Orfeó Reusenc. Enguany, amb motiu del centenari de l'entitat i coincidint amb l'any Reus Ciutat de la Música, el cor ha estat acompanyat dels Ministrers, i de diversos elements del seguici festiu que han ballat al so de les melodies instrumentals i cantades. Tal com explica el director de l'Orfeó Reusenc, Albert Galcerà, "hem volgut invitar a diferents element de la ciutat que també fan aniversari, com els Gegants, que fan 25 anys de l'aplec de Ciutat Gegantera, dels 35 anys del Mossèn Joan de Vic, i dels 40 anys que fa l'Agrupament Escolta La Mulassa, que són els portadors dels Nanos".

El públic ha vibrat d'emoció davant aquest espectacle tradicional, que ha ofert un repertori de diferents estils i autors.

Amb aquest muntatge s'ha volgut donar una visió diferent a com estem acostumats a veure el seguici festiu.

Notícies relacionades