Back to top

La Festa Major de Sant Pere torna a Cambrils amb tota la seva esplendor

Una de les novetats d'enguany serà el primer Festival de Percussió organitzat pels Timbalers de la Farnaca i la Colla Gegantera Tota l'Endenga. També es canvia la ubicació de la Flama del Canigó, les revetlles, i la Trobada de Bèsties de Foc

La Festa Major de Sant Pere torna a Cambrils carregada de revetlles, concerts, foc, diversió i d’actes tradicionals per rememorar els orígens mariners de la vila. Les principals novetats de la festa són el primer Festival de Percussió organitzat pels Timbalers de la Farnaca i la Colla Gegantera Tota l’Endenga; la modificació de l’horari del Seguici de Sant Pere, que enguany es farà a la tarda; els canvis d’ubicacions de les revetlles, l’arribada de la Flama del Canigó i la Trobada de Bèsties de Foc; i el protagonisme de la plaça Mossèn Batalla com nou escenari o punt d’inici d’algunes de les activitats programades.  

Com és tradicional, la Festa Major començarà el 23 de juny amb l’arribada de la flama del Canigó. La festa s’allargarà al pàrquing del Parc del Pescador amb la Revetlla de Sant Joan, que enguany ballarà amb l’Orquestra Venus. A l’aparcament del Parc també s’hi celebraran la Revetlla Infantil amb Disco Xics el 27 de juny i la Revetlla de Sant Pere amb l’Orquestra Swing Latino el 28 de juny. 

Mateixos actes, canvis d'ubicació

Enguany, l’arribada de la Flama del Canigó del 23 de juny es trasllada al Parc del Pescador, i la tercera Trobada de Bèsties de Foc es farà al passeig de les Palmeres. 

S'ha presentat la primera edició del Festival de Percussió del 2 de juliol, que serà biennal, comptarà amb la participació de colles d’arreu del Principat, i col·laborarà amb la campanya #pelsvalents contra el càncer infantil amb la venda de polseres. La Diada Castellera serà el 2 de juliol i els castellers locals compartiran amb la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona a la plaça de les Remendadores.  

Consulta la programació sencera

Finalment, la ballada de l’arribada de la Flama del Canigó al Parc del Pescador i la ballada del dia de Sant Pere estarà acompanyada de la Cobla Contemporània a la plaça Mossèn Joan Batalla.

Paraules clau:

Notícies relacionades