Back to top

La festa no para a la plaça de la Farinera

La plaça de la Farinera de Reus ha acollit aquest dissabte una jornada de celebració intensiva. La festa ha començat amb la segona edició del Vermulet a càrrec del Ball de Cercolets i ha seguit amb un dinar popular i activitats amb motiu del 5è aniversari de l'associació Mandril•lia.
La festa no para a la plaça de la Farinera

Construir un cercolet per als més petits o prendre un vermut els adults. És el que han pogut fer els que s'ha apropat aquest dissabte a la plaça de la Farinera amb motiu del Vermulet. El Ball de Cercolets ha dut a terme la 2a edició d'aquest esdeveniment popular després de l'èxit de l'any passat.

La iniciativa serveix per donar a conèixer aquest ball tradicional del Seguici Festiu així com recaptar diners per l'autofinançament del col·lectiu mentre es comencen a escalfar motors per les Festes de la Misericòrdia. El Vermulet d'enguany també ha comptat amb el Bou de Reus i la xaranga Pujats de To que han amenitzat la festa.

La festa a la plaça de la Farinera ha seguit fins la nit. El 5è aniversari de l'associació Mandril·lia ha enllaçat després del Vermulet on les dues entitats han ofert una jornada intensiva de celebració amb dinar popular, activitatsm música i sopar.  

Paraules clau:

Notícies relacionades