Back to top

La festa petita i els romanços no falten aquesta Misericòrdia

Dos dels actes que sí que s'han programat per aquesta Misericòrdia han estat la Festa Major Petita i el Carro dels Romanços això sí, adaptades a la situació actual.

La canalla integrant dels Balls del Seguici Festiu han tingut el seu moment de lluïment malgrat que la pandèmia i és que la Festa Major Petita no ha faltat al programa d'aquesta Misericòrdia atípica. Les diferents danses han actuat sobre l'escenari del Mas Iglesias sota l'expectació d'un públic reduït, assegut i amb la distància personal. Tot i les mesures de seguretat, s'ha respirat aire de festa Major i és que la covid-19 no ha fet perdre les ganes de celebrar aquesta Misericòrdia.

públic a la Festa Major Petita per MIsericòrdia


Qui tampoc ha fallat al programa han estat els Romanços i altres canonades. El tàndem satíric produït pel Bravium Teatre ha delitat el públic el vespre d'aquest dimecres amb els seus versos del Canó de les Festes i les històries de literatura reusenca de fil i canya del segle XIX del Carro dels Romanços. En aquest cas, l'actuació que habitualment és itinerant, s'ha dut a terme a la plaça Anton Borrell.

El Carro dels Romanços per MIsericòrdia 2020

Paraules clau:

Notícies relacionades