Back to top

La figura de xocolata pren protagonisme per la mona

Els pastissers carreguen piles pels dies més forts de venda de mones. Les figures de xocolata són les grans protagonistes de la jornada. Els elements festius reusencs, els unicorns i els personatges del fortnite estan sent les més venudes fins al moment.
Mona

Cues a les pastisseries per recollir les mones. Divendres i dissabte seran els dies més forts per aquests professionals que porten dies preparant les mones del dilluns de Pasqua. La previsió és positiva i s'espera fins i tot que es superin les vendes de l'any anterior. Les grans protagonistes de la jornada són les figures de xocolata que poc a poc van deixant en un segon pla al tradicional pastís.

Elements del seguici festiu, unicorns, personatges del fortnite i les vampirines són les figures de xocolata que més han triomfat aquest 2019. La mona tradicional però segueix venent-se i els pastissos més sol·licitats són els de xocolata, de rovell i de mermelada en fruites. Unes mones que cada any són més reduïdes a causa del consum de sucres.

La xocolata i els pastissos segueixen sent un imprescindible del dilluns de Pasqua que com sempre, s'espera que arribi amb una gran previsió de venda de mones.  

Paraules clau: