A la final a través dels penals

Els roigs-i-negres jugaran la final del Campionat de Catalunya Amateur després de superar el Mollerussa (3-3) en la tanda de penals.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero

L'últim partit del curs a l'Estadi ha arrancat amb l'homenatge dels jugadors roigs-i-negres al seu company Sergi Moreno, lesionat de llarga durada. El Mollerussa ha saltat al camp amb l'objectiu de guanyar, tal com demostra que la primera diana visitant ha arribat al minut de joc obra d'Albert Delgado (0-1). Sense temps per reaccionar, els de la capital del Pla d'Urgell han fet el segon amb un gol d'Adrián Felis (0-2).

En situacions difícils, aquest equip acostuma a reaccionar ràpidament. En un tancar i obrir d'ulls, els de Marc Carrasco no només han tornat al partit, sinó que l'han capgirat amb un doblet de Víctor Oribe (2-2) i un gol de Pol Benito (3-2). Semblava impossible, però els ganxets han anat al descans per davant en el marcador. Ja a la represa, Genís Soldevilla ha aprofitat un penal per tornar a situar l'empat (3-3).

Protagonisme per Alejandro Verdejo

Aleshores, el partit s'ha decidit des dels onze metres. Després d'una vintena de penals entre els dos equips, el porter ganxet Alejandro Verdejo s'ha convertit en l'heroi aturant un xut visitant i marcant la pena màxima decisiva dels locals.

Aquest diumenge, el Reus jugarà la final del Campionat de Catalunya Amateur contra l'Escala, campió del grup 1 de la Primera Catalana. El duel es jugarà a Martorell a partir de les 11:30 h.