Back to top

La Fira celebra 5 anys amb la majoria de persianes baixades

El 5 de novembre del 2015, i després de 10 anys de la signatura del projecte, La Fira Centre Comercial obria les portes per primera vegada.

Entre llums de colors i una increïble posada en escena es donava per inaugurat l'edifici comercial que ha generat més polèmica a Reus o, més concretament, entre el teixit comercial de la ciutat.

Una infraestructura que va tenir un cost de 110 milions d'euros i que va obrir les portes a correcuita. Unes presses que es deixaven entre veure durant els primers dies d'obertura.

Consolidada i integrada al teixit comercial de Reus

Cinc anys després, La Fira Centre Comercial s'ha consolidat i s'ha integrat, segons asseguren des del centre, al teixit comercial de la ciutat. El que és indiscutible és el creixement que ha viscut en els últims anys. Uns bons resultats que només han estat frenats per la pandèmia de la Covid-19 i que des de la direcció del centre confien a recuperar-los al més aviat possible.

Es cancel·la el tercer concert del festival Di(vi)nes 

Arran de les noves mesures decretades i derivades del Covid-19, l’associació Etcètera comunica que el tercer concert del festival Di(vi)nes que s’havia de celebrar aquest divendres, 6 de novembre, a La Fira Centre Comercial queda cancel·lat del tot i d’aquesta manera es dona per tancada la quarta edició del festival.

Paraules clau:

Notícies relacionades